Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Fenerbahçe
03 Temmuz 2022

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Dernek binasında yapılan genel kurulda mevcut başkan Metin Doğan, 20 yıllık başkanlık döneminin ardından aday olmazken, tek aday olarak seçime giren Emrah Tünay, oy birliğiyle Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin başkanı seçildi. Dernekler İletişim Sorumlumuz Asil Ramazan Erkan da genel kurulda yer aldı.

Genel kurulda öncelikle Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, şehitler ve hayatını kaybeden Fenerbahçe Spor Kulübü eski sporcuları için yapılan bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Yoğun bir katılımın olduğu genel kurul sonunda derneğin kuruluşundan itibaren başkanlık görevini sürdüren eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Metin Doğan görevini üyelerin oylarıyla Emrah Tünay’a devretti.

Toplantıda mali rapor tablosunun incelenmesinin ardından gelecek dönemdeki projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Seçimin ardından  başkan seçilen Emrah Tünay ve dernek üyeleri tarafından Metin Doğan'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Emrah Tünay

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Suat Açıkbaş, Savaş Adalet, Belgin Yüksel, Aydın Yılmaz, Caner Badur, Mehmet Erkan Çeliker, Zühre Akgün, Uzay Gökerman, Ali Emre Ballı, Esra Kaya, Haydar Arslan, Burcuhan Yıldıran Kuroğlu, Hasan Kocabay, Cenk Duruk.

Yedek Üyeler:

Bilal Pir, Yasin Serinkan, Kutadgu Baycan Güzelderen, Betül Erdener Görücü, Sinan Hacıoğlu, Serdar Dursun Ak, Hale İncekol, Alp Kaan Çetin.

Denetleme Kurulu Asil Üyeler:

Behram Kaçar, Osman Nadi Tanca, Engin Biliç.

Yedek Üyeler:

İsmail Kurşunluoğlu, Cihan Saylam, Cüneyt Bakanoğlu.

Sicil ve Balotaj Kurulu Asil Üyeler:

Erdi Akşen, Hatice Adalet, Mehmet Ergenç

Yedek Üyeler:

Selçuk Tatlıtürk, Canberk Açıkbaş, Kaan Ayalp.