Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Fenerbahçe
03 Mayıs 2024

Fenerbahçemizin kuruluşunun 117. yılı ve Atamızın Kulübümüzü ziyaret edişinin 106. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Fenerbahçemizin kuruluşunun 117. yılı ve Atamızın Kulübümüzü ziyaret edişinin 106. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı

Fenerbahçe Müzesi önünde gerçekleşen törene Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Şekip Mosturoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve kulüp çalışanları katıldı.

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Fenerbahçemizin 117. yaşı, Atamızın kulübümüzü ziyaretinin 106. yılı kutlu olsun

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan törende günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Kızılhan, "Değerli Yüksek Divan Kurulu Başkanım, Kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Değerli çalışanlarımız. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bugün, kıymetli çalışma arkadaşlarımızla beraber Kulübümüzün kuruluşunun 117. yılını burada beraberce kutluyoruz. Ekranları başında bizleri izleyen kıymetli taraftarlarımız, kongre üyelerimiz ve camiamızı da  saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Kurulduğu günden bu yana, ülkesine ve Türk sporuna hizmet etmeyi görev edinen Fenerbahçemiz bugün tam 117 yaşında.
 
Fenerbahçemizin 117. yaşı, Atamızın kulübümüzü ziyaretinin 106. yılı kutlu olsun.

Fenerbahçemiz, tarihinden aldığı güçle kıymetli vatanımıza, onun gençlerine ve geleceğine hizmet ediyor, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün değerleriyle büyüyor, onun ilkeleri ışığında yürüyor.

Bizler de, hep birlikte, Fenerbahçemizin bu yolunda onun için emek veriyoruz.

O kadar büyük bir kulübüz ki her branşta, her yarışta, Fenerbahçemiz rekorların adı, Avrupa şampiyonalarının ortak arması, olimpiyatların bayrak takımı.

Türk bayrağını kilometrelerce ötelerde, dünyanın dört bir yanında dalgalandıran; durmadan, yorulmadan çalışan bir spor kulübü.

Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan ise kesinlikle sadece sportif başarılar değil, tarihten bugüne bir gün bile değişmeden ortaya koyduğu duruş;

Ülkesi ve milleti için benimsediği, çalıştığı, aidiyetle bağlı olduğu milli değerlerdir…

Bunları hepimiz çok iyi biliyoruz. O yüzden iyi ki Fenerbahçeliyiz diyoruz, bununla gurur duyuyoruz.

Fenerbahçe ile uğraşanlara, hakkını yemeye çalışanlara karşı herkes şunu bilsin ki Fenerbahçe milyonlarca taraftarıyla, tribünleriyle, üyeleriyle, camiasıyla ve çalışanlarıyla Türkiye’nin en büyük ve en güçlü ailesidir.

Eninde sonunda haklılığı ortaya çıkar. Fenerbahçe eninde sonunda hakkını alır.

İyi ki doğdu, sonsuza dek yaşasın dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçemiz!” dedi.

Daha sonra spor kulüplerine birçok eser tasarlayan Sanatçı Rıfat Baltaoğlu'nun Cumhuriyet Altını üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü için özel olarak hazırladığı Atatürk Sanat Eseri'nin açılışı gerçekleştirildi.
 
Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.